Sugar Sugar Bakery Exclusieve taarten, cupcakes en unieke traktaties!
Home » Werkwijze

Werkwijze

Sugar Sugar Bakery is 7 dagen per week bereikbaar via het e-mailadres: info@sugarsugarbakery.nl

Met uitzondering van vakanties, weekenden en feestdagen wordt alle e-mail dagelijks gelezen. Binnen 24 uur krijgt u antwoord op vragen, opmerkingen of bestellingen.

Sugar Sugar Bakery werkt volgens de hygiënecode van het Bedrijfschap voor Horeca en Catering. Wij staan ingeschreven in het Handelsregister onder nummer 68718225.

Bestellingen

Bestellingen

Indien je een bestelling wilt plaatsen, ontvangen wij graag een e-mail (info@sugarsugarbakery.nl ) van je met daarin:

Datum van de viering / aflevering

Aantal personen

Gewenste taart (zie hiervoor ons Cake menu)

Eventueel gewenste opmaak en kleuren (fondant of crème/ganache)

Aantal cupcakes (in veelvoud van 6) of mini cupcakes (in veelvoud van 12)

Welke smaak / smaken je wenst (zie hiervoor ons Cupcake menu)

Eventuele bijzonderheden (speciale opmaak , kleuren etc)

 

Om misverstanden te voorkomen geven wij geen prijsopgave direct via de e-mail. Wij nemen altijd telefonisch contact met je op om je wensen te bespreken. Naar aanleiding van het gesprek ontvangt je van ons een e-mail met daarin de offerte. Indien je de bestelling wenst te plaatsen vragen wij je deze offerte voor akkoord per e-mail te bevestigen. Nadat wij je betaling hebben ontvangen beginnen wij met de voorbereidingen voor uw taart. Omdat we de taarten persoonlijk ontwerpen en alles met de hand maken kunnen wij slechts een beperkt aantal opdrachten per week aannemen. Probeer je bestelling daarom zo tijdig mogelijk door te geven.

Bezorging van de cupcakes en taarten op de dag is mogelijk, zie hiervoor de bezorgkosten verder op deze pagina.

Bruidstaarten

 Voor jullie bruiloft zijn er zoveel zaken die geregeld moeten worden. Jullie bruidstaart is daar uiteraard een belangrijk onderdeel van. Niet alleen het ontwerp moet uniek zijn, ook de smaak of smaken zijn belangrijk. Tijdens een proeverij kunnen wij samen met jullie een keuze maken uit ons menu en een schets van jullie bruidstaart maken. Op basis van een passend prijsmodel bepalen we welke mogelijkheden er zijn en kunnen we een indicatie van de totale kosten geven. Voor de proeverij kiezen jullie drie smaken uit ons Cake Menu en vijf verschillende vullingen. Zo kunnen jullie meer smaken combineren en een keuze maken. De kosten van de proeverij bedragen € 25,00. Bij plaatsing van de bestelling zal dit bedrag in mindering worden gebracht op de factuur.

Tevens kunnen wij de bruidstaart op locatie afleveren en stemmen wij de levering af met de locatie waar de taart wordt aangesneden. Leveringen binnen Lelystad zijn gratis, buiten Lelystad zijn de bezorgkosten afhankelijk van de afstand. Uiteraard kunnen jullie er ook voor kiezen de taart bij ons kosteloos af te halen.

De voorbereidingen voor een bruidstaart nemen veel tijd in beslag, hierdoor ligt de prijs per persoon hoger dan bij bijvoorbeeld een verjaardagstaart. De prijs is voor een groot deel afhankelijk van de opmaak en uiteraard de ingrediënten die voor de taart gebruikt worden. Aan de hand van jullie wensen maken wij de bruidstaart van jullie dromen, die uiteraard passend aan jullie budget gemaakt kan worden. Tot twee weken voor de bruiloft kan de taart nog volledig worden aangepast.

Uiteraard kan jullie bruidstaart ook gecombineerd worden met cupcakes, cakepops en nog veel meer. Alle mogelijkheden bespreken wij graag tijdens de proeverij met jullie.

Betaling en annulering

Betaling

Nadat je van ons de offerte hebt ontvangen en deze voor akkoord via de e-mail hebt bevestigd, dient uiterlijk 10 dagen voor de afgesproken leverdatum het volledige bedrag bij ons te zijn bijgeschreven. Is de levering binnen 10 dagen, dan dient het volledige bedrag direct te worden overgemaakt. Voor bruidstaarten dient bij opdrachtbevestiging 50% aan te worden betaald en het volledige bedrag dient vier weken voor de afgesproken datum te zijn bijgeschreven op onze rekening.

 

Annuleringen

Alle annuleringen dienen altijd schriftelijk per e-mail te worden gedaan.

Een opdracht annuleren kan tot uiterlijk 7 dagen vóór de afgesproken leverdatum. Bruidstaarten dienen uiterlijk 4 weken van tevoren geannuleerd te worden.

 

Bezorging

Bezorging

Voor het bezorgen rekenen wij een vaste prijs die wordt berekend vanaf Lelystad tot uw (bruids) locatie. Hierbij wordt niet alleen rekening gehouden met het aantal kilometers, maar ook met de reistijd en de wijze van vervoeren.

Binnen Lelystad bezorgen wij gratis bij bestellingen vanaf € 25,-

Buiten Lelystad in een ring van 10 tot 40 km: € 20,-

Ring van 40 tot 80 km: € 35,-