Sugar Sugar Bakery Exclusieve taarten, cupcakes en meer!
Home » Werkwijze

Werkwijze

Sugar Sugar Bakery is 7 dagen per week bereikbaar via het e-mailadres: info@sugarsugarbakery.nl

Verwacht je een mail van ons? Check dan ook je SPAM folder!

Telefonisch zijn wij bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 09:00 - 17:00 uur op 06 - 22 384 386

Met uitzondering van vakanties, weekenden en feestdagen wordt alle e-mail dagelijks gelezen. Binnen 24 uur krijg je antwoord op vragen, opmerkingen of bestellingen.

Sugar Sugar Bakery werkt volgens de hygiënecode van het Bedrijfschap voor Horeca en Catering. Wij staan ingeschreven in het Handelsregister onder nummer 68718225.

Bestellingen

Bestellingen - Sugar Sugar Bakery

Bestellingen

Indien je een bestelling wilt plaatsen, ontvangen wij graag een e-mail (info@sugarsugarbakery.nl ) of whatsapp (06-22384386) van je met daarin je wensen en de datum wanneer je je bestelling nodig hebt.

Wij nemen via de mail of telefonisch contact met je op om je wensen te bespreken. Aan de hand daarvan ontvang je van ons een prijsopgave. Indien je de bestelling wenst te plaatsen vragen wij je deze prijsopgave voor akkoord te bevestigen.

Digitaal (mail / whatsapp) ontvang je van ons de factuur voor je bestelling. Nadat wij je betaling hebben ontvangen beginnen wij met de voorbereidingen voor je bestelling. Is je betaling niet direct bij ons bijgeschreven, dan gaat je bestelling niet mee in onze planning! Omdat we de taarten persoonlijk ontwerpen en alles met de hand maken kunnen wij slechts een beperkt aantal opdrachten per week aannemen. Probeer je bestelling daarom zo tijdig mogelijk door te geven.

Bezorging van je bestelling op de gewenste dag (met uitzondering van zondag) is mogelijk, binnen Lelystad is bezorging van custom orders gratis. Voor bezorging buiten Lelystad zullen wij de prijs in de offerte opnemen.

 - Sugar Sugar Bakery

Betaling en annulering

Betaling

Nadat je van ons de offerte hebt ontvangen en deze voor akkoord via de e-mail hebt bevestigd, dient uiterlijk 10 dagen voor de afgesproken leverdatum het volledige bedrag bij ons te zijn bijgeschreven. Is de levering binnen 10 dagen, dan dient het volledige bedrag direct te worden overgemaakt. Voor bruidstaarten dient bij opdrachtbevestiging 50% aan te worden betaald en het volledige bedrag dient vier weken voor de afgesproken datum te zijn bijgeschreven op onze rekening.

 

Annuleringen

Alle annuleringen dienen altijd schriftelijk per e-mail te worden gedaan.

Een opdracht annuleren kan tot uiterlijk 4 weken vóór de afgesproken leverdatum. Annuleer je binnen 4 weken van levering dan komt je aanbetaling / betaling te vervallen en ontvang je deze niet terug. In overleg kunnen we je bestelling eventueel verplaatsen naar een ander moment, als dit in onze planning past.

 

 - Sugar Sugar Bakery