Sugar Sugar Bakery Exclusieve taarten, cupcakes en meer!
Home » Bruidstaarten en Couture Cakes

Bruidstaarten en Couture Cakes

 - Sugar Sugar Bakery

Bruidstaarten

Bruidstaarten - Sugar Sugar Bakery

Sinds kort zijn wij Provincie Topper van de populaire website The Perfect Wedding 

Zijn jullie net verloofd en op zoek naar een goede website om jullie bruiloft te plannen? Dan is het zeker de moeite waard om deze website te bezoeken. Zij bieden een gratis planningtool aan en hebben heel veel inspirerende artikelen!

 

Voor jullie bruiloft zijn er zoveel zaken die geregeld moeten worden. Jullie bruidstaart is daar uiteraard een belangrijk onderdeel van. Niet alleen het ontwerp moet uniek zijn, ook de smaak of smaken zijn belangrijk. Tijdens een proeverij kunnen wij samen met jullie een keuze maken uit ons menu en een schets van jullie bruidstaart maken. Op basis van een passend prijsmodel bepalen we welke mogelijkheden er zijn en kunnen we een indicatie van de totale kosten geven. Voor de proeverij kiezen jullie drie smaken uit ons Cake Menu en vijf verschillende vullingen. Zo kunnen jullie meer smaken combineren en een keuze maken. De kosten van de proeverij bedragen € 25,00. Bij plaatsing van de bestelling zal dit bedrag in mindering worden gebracht op de factuur. De prijs van jullie taart is voor een groot deel afhankelijk van de opmaak en uiteraard de ingrediënten die voor de taart gebruikt worden. Tot twee weken voor de bruiloft kan het ontwerp van jullie taart nog volledig worden aangepast. Uiteraard verzorgen wij de bezorging van jullie taart naar jullie locatie, binnen Lelystad is bezorging gratis. De kosten voor bezorging buiten Lelystad is onder ander afhankelijk van de afstand naar de locatie en zullen wij met jullie afstemmen.

 

Couture Cakes

Sugar Sugar Bakery Cafe presenteert vol trots een nieuwe collectie: Couture Cakes! Als basis kies je een taart uit ons Cake Menu, daarna zijn de mogelijkheden eindeloos. Denk aan eetbare juwelen, 24 karaats goud en puur zilver. Ieder ontwerp is uniek en zal alleen voor jou gemaakt worden. Als jij het kunt dromen, kunnen wij het ontwerpen. De taarten in deze collectie zijn exclusief, weelderig, glamoureus en luxueus. Prijzen starten vanaf 100 euro.

Couture Cakes - Sugar Sugar Bakery

 - Sugar Sugar Bakery

 - Sugar Sugar Bakery