Sugar Sugar Bakery Exclusieve taarten, cupcakes en unieke traktaties!
Home » Bruidstaarten en Couture Cakes

Bruidstaarten en Couture Cakes

Nieuwe collectie

Sugar Sugar Bakery Cafe presenteert vol trots een nieuwe collectie: Couture Cakes! Als basis kies je een taart uit ons Cake Menu, daarna zijn de mogelijkheden eindeloos. Denk aan eetbare juwelen, 24 karaats goud en puur zilver. Ieder ontwerp is uniek en zal alleen voor jou gemaakt worden. Als jij het kunt dromen, kunnen wij het ontwerpen. De taarten in deze collectie zijn exclusief, weelderig, glamoureus en luxueus. Prijzen starten vanaf 100 euro.

Bruidstaarten

Aan de hand van jullie wensen maken wij de bruidstaart van jullie dromen, die uiteraard passend aan jullie budget gemaakt kan worden. De prijs is voor een groot deel afhankelijk van de opmaak en uiteraard de ingrediënten die voor de taart gebruikt worden. Tot twee weken voor de bruiloft kan de taart nog volledig worden aangepast.

Voor meer informatie zie onze pagina: Werkwijze

Bruidstaarten - Sugar Sugar Bakery

Featured in Cake Central Magazine!

Supertrots zijn we dat één van onze Couture Cakes in de fashion editie van Cake Central Magazine staat! Onze opdracht was een bruidstaart maken die geïnspireerd is op een creatie van Elie Saab. Cake Central Magazine is onderdeel van de grootste cake community ter wereld voor professionele cake designers.

Featured in Cake Central Magazine! - Sugar Sugar Bakery

 - Sugar Sugar Bakery

 - Sugar Sugar Bakery