Sugar Sugar Bakery Exclusieve taarten, cupcakes en meer!
Home » Bruidstaarten

Bruidstaarten

 - Sugar Sugar Bakery

Voor jullie bruiloft zijn er zoveel zaken die geregeld moeten worden. Jullie bruidstaart is daar uiteraard een belangrijk onderdeel van. Niet alleen het ontwerp moet uniek zijn, ook de smaak of smaken zijn belangrijk. Tijdens een proeverij kunnen wij samen met jullie een keuze maken uit ons menu en een schets van jullie bruidstaart maken. Op basis van een passend prijsmodel bepalen we welke mogelijkheden er zijn en kunnen we een indicatie van de totale kosten geven. Voor de proeverij kiezen jullie drie smaken uit ons Cake Menu en vijf verschillende vullingen. Zo kunnen jullie meer smaken combineren en een keuze maken. De kosten van de proeverij bedragen € 25,00. Bij plaatsing van de bestelling zal dit bedrag in mindering worden gebracht op de factuur. De prijs van jullie taart is voor een groot deel afhankelijk van de opmaak en uiteraard de ingrediënten die voor de taart gebruikt worden. Tot twee weken voor de bruiloft kan het ontwerp van jullie taart nog volledig worden aangepast. Uiteraard verzorgen wij de bezorging van jullie taart naar jullie locatie, binnen Lelystad is bezorging gratis. De kosten voor bezorging buiten Lelystad is onder ander afhankelijk van de afstand naar de locatie en zullen wij met jullie afstemmen.

Trends bruidstaarten 2019

Trends bruidstaarten 2019 - Sugar Sugar Bakery

Wij geven je een overzicht van wat wij verwachten wat deze zullen zijn. Wij zijn jullie uiteraard graag van dienst bij het ontwerpen en maken van jullie unieke bruidstaart!

 

De afgelopen vijf jaar was de naked cake niet weg te denken, dit jaar verwachten wij dat deze stijl in populariteit zal afnemen en de trend van show-stopping, glamoureuze bruidstaarten zullen het overnemen.

 

Monograms & Motieven

Zoals op menige bruidstaart van de royals in Engeland te zien was, verwachten wij dat veel bruidsparen hun initialen of monogram zullen verwerken in hun bruidstaart om deze nog persoonlijker te maken. Deze details geven een bruidstaart een gevoel van grandeur, terwijl het ook een delicate en persoonlijke noot is.

 

Metallics

Gedurende 2018 zijn metallics steeds populairder geworden en dit zal zeker in 2019 worden voortgezet. Met name goud en rose goud waren niet weg te denken, maar wij denken dat deze plaats zullen maken voor meer mattere metallics en zilver.

 

Bruidstaarten met textuur

Pas sinds kort staan bruidsparen open voor een minder gladde afwerking van hun bruidstaart. Waar het vroeger altijd perfect en strak beklede taarten waren, zullen we in 2019 een toename zien in het aantal bruidstaarten waar de taart met textuur of reliëf is afgewerkt.

 

Hoge bruidstaarten

Drie tot vier laagse bruidstaarten waren de norm, maar we verwachten veel meer torenhoge bruidstaarten te zien. Denk aan een bruidstaart van minimaal zes lagen, die zeker een wow factor zullen geven aan jullie bruiloft.

 

The Perfect Wedding, Zankyou en de VIC wedding card!

The Perfect Wedding, Zankyou en de VIC wedding card! - Sugar Sugar Bakery

Sinds kort zijn wij Provincie Topper van de populaire website The Perfect Wedding 

Zijn jullie net verloofd en op zoek naar een goede website om jullie bruiloft te plannen? Dan is het zeker de moeite waard om deze website te bezoeken. Zij bieden een gratis planningtool aan en hebben heel veel inspirerende artikelen!

De prachtige en informatieve website Zankyou beveelt ons aan als leverancier van bruidstaarten. Bezoek onze bedrijfspagina op Zankyou.nl om inspiratie op te doen, de nieuwste trends op het gebied van bruidstaarten voor 2019 te bekijken en voor leuke aanbiedingen!

Wij accepteren vanaf nu ook de VIC Weddingcard! Gaan jullie binnenkort trouwen? Dan is het zeer de moeite waard om deze kaart aan te schaffen. Op vertoon van jullie persoonlijke VIC weddingcard ontvangen jullie namelijk hoge kortingen, exclusief en alleen bij aangesloten leveranciers. Bezoek de website voor alle informatie en om de kaart direct te bestellen: www.vic-weddingcard.com
 

 - Sugar Sugar Bakery

 - Sugar Sugar Bakery